Kollektsioon: Jahvatusmasin

Default collection image
  • Viie pipra segu

    Tasakaalustatud segu viiest tugevast pipraliigist.

    Tavaline hind Alates €4,40
    Tavaline hind €5,28 Müügihind Alates €4,40
  • Valge pipar tervikuna

    Leebem kui must pipar, suurepärane kreemjate roogade jaoks.

    Tavaline hind Alates €5,40
    Tavaline hind €6,48 Müügihind Alates €5,40
  • Must Pipar Tervikuna

    Klassikaline tugev maitse mis tahes roale.

    Tavaline hind Alates €4,40
    Tavaline hind €5,28 Müügihind Alates €4,40
  • Terve Piment (Pimenta)

    Soe, nelgilaadne vürts magusate ja soolaste roogade jaoks.

    Tavaline hind Alates €3,90
    Tavaline hind €4,68 Müügihind Alates €3,90
  • Roheline Pipar Tervikuna

    Leebem ja puuviljane pipar kastmete jaoks.

    Tavaline hind Alates €4,40
    Tavaline hind €5,28 Müügihind Alates €4,40
  • Roosa Pipar

    Magusad ja veidi vürtsikad marjad maitsestamiseks.

    Tavaline hind Alates €3,90
    Tavaline hind €4,68 Müügihind Alates €3,90
  • Viie Pipra Segu Jämedalt

    Toekas segu viiest julgest paprikast.

    Tavaline hind Alates €5,40
    Tavaline hind €6,48 Müügihind Alates €5,40
  • Mausteseegu Sidrunipipar

    Erk, tsitruselise pipra segu.

    Tavaline hind Alates €7,90
    Tavaline hind €9,48 Müügihind Alates €7,90
  • Must pipar jämedalt jahvatatud

    Kare ja tugev pipar grillimiseks ja maitsestamiseks.

    Tavaline hind Alates €4,90
    Tavaline hind €5,88 Müügihind Alates €4,90
  • Nelja pipra segu

    Julge musta, valge, rohelise ja roosa pipra segu.

    Tavaline hind Alates €4,40
    Tavaline hind €5,28 Müügihind Alates €4,40
FAQ Image

Korduma kippuvad küsimused

Vürtse tuleb hoida õhukindlates mahutites, eemal kuumusest, valgusest ja niiskusest. Terved vürtsid säilivad kauem kui jahvatatud vürtsid, kuid mõlemaid tuleks hoida jahedas ja kuivas kohas, et säilitada nende lõhn ja tugevus.

Terved vürtsid võivad säilida 2-4 aastat, samas kui jahvatatud vürtsid püsivad tavaliselt 1-3 aastat värskena. Siiski ei „aegu“ vürtsid traditsioonilises mõttes - nad lihtsalt kaotavad aja jooksul oma maitse ja tugevuse.

Maitsesegud, nagu Garam Masala, Taco Mix ja Itaalia maitseained, annavad roogadele sügavust, ilma et oleks vaja mitmeid maitseaineid. Neid saab kasutada lihahõõrumisena, köögiviljade maitsestamiseks või lisamaitse saamiseks suppidele ja hautistele.

Maitseained ei kasva tavaliselt hallitust, kui nad ei puutu kokku niiskusega. Kui maitseaine lõhnab nõrgalt või on klompides, võib see olla niiskust imendunud ja tuleks välja vahetada.

Maitseained nagu kaneel, cayenne'i pipar, kurkum ja must pipar võivad aidata kiirendada ainevahetust, soodustada seedimist ja edendada rasvapõletust.

Kuivatatud maitsetaimed, nagu pune, tüümian ja rosmariin, tuleks lisada küpsetamise alguses, et neil oleks aega oma maitseid vabastada. Seevastu värskeid ürte tuleks parima maitse saavutamiseks lisada alles lõpus.

Lisage piimatooteid (jogurt, koor, piim), et tasakaalustada kuumust. Sega sisse veidi suhkrut või mett, et tasakaalustada vürtsikust. Lisage rohkem peamisi koostisosi (nt puljong, tomatid või kartulid), et lahjendada vürtsi.

Kuigi me rakendame ettevaatusabinõusid, töödeldakse meie vürtse rajatistes, kus võidakse töödelda pähkleid, seemneid ja gluteeni sisaldavaid koostisosi. Palun vaadake üksikasju üksikute toodete etikettidel.