-
India vürtsikomplekt - 4 tk.
Indian Spice Set Pack of 4 – Authentic Flavors for Traditional Cooking
Tavaline hind €27,59Tavaline hind €33,11 Müügihind €27,59Ühiku hind aadressil -
India vürtsikomplekt - 6 kaupa
Indian Spice Set Pack of 6 – Authentic Flavors for Traditional Cooking
Tavaline hind €44,39Tavaline hind €53,27 Müügihind €44,39Ühiku hind aadressil -
Kalade kollektsioon - 4 tk
Värske kala komplekt 4 – kvaliteetsed mereannid iga eine jaoks.
Tavaline hind €22,79Tavaline hind €27,35 Müügihind €22,79Ühiku hind aadressil -
Lihakollektsioon - 4 tk
Lihasegu komplekt 4 – värsked ja kvaliteetsed lõiked.
Tavaline hind €26,39Tavaline hind €31,67 Müügihind €26,39Ühiku hind aadressil -
Lihakollektsioon - 6 kaupa
Lihasegu komplekt 6 – värsked ja kvaliteetsed lõiked teile.
Tavaline hind €38,39Tavaline hind €46,07 Müügihind €38,39Ühiku hind aadressil -
Kokkade kollektsioon - 4 tk
Kokakollektsiooni 4 tk pakk – esmaklassilised koostisosad gurmeeköökide jaoks
Tavaline hind €29,99Tavaline hind €35,99 Müügihind €29,99Ühiku hind aadressil -
Kokkade kollektsioon - 6 kaupa
Kokakollektsiooni 6 tk pakk – esmaklassilised koostisosad gurmeeköökide jaoks
Tavaline hind €57,59Tavaline hind €69,11 Müügihind €57,59Ühiku hind aadressil
Korduma kippuvad küsimused
Vürtse tuleb hoida õhukindlates mahutites, eemal kuumusest, valgusest ja niiskusest. Terved vürtsid säilivad kauem kui jahvatatud vürtsid, kuid mõlemaid tuleks hoida jahedas ja kuivas kohas, et säilitada nende lõhn ja tugevus.
Terved vürtsid võivad säilida 2-4 aastat, samas kui jahvatatud vürtsid püsivad tavaliselt 1-3 aastat värskena. Siiski ei „aegu“ vürtsid traditsioonilises mõttes - nad lihtsalt kaotavad aja jooksul oma maitse ja tugevuse.
Maitsesegud, nagu Garam Masala, Taco Mix ja Itaalia maitseained, annavad roogadele sügavust, ilma et oleks vaja mitmeid maitseaineid. Neid saab kasutada lihahõõrumisena, köögiviljade maitsestamiseks või lisamaitse saamiseks suppidele ja hautistele.
Maitseained ei kasva tavaliselt hallitust, kui nad ei puutu kokku niiskusega. Kui maitseaine lõhnab nõrgalt või on klompides, võib see olla niiskust imendunud ja tuleks välja vahetada.
Maitseained nagu kaneel, cayenne'i pipar, kurkum ja must pipar võivad aidata kiirendada ainevahetust, soodustada seedimist ja edendada rasvapõletust.
Kuivatatud maitsetaimed, nagu pune, tüümian ja rosmariin, tuleks lisada küpsetamise alguses, et neil oleks aega oma maitseid vabastada. Seevastu värskeid ürte tuleks parima maitse saavutamiseks lisada alles lõpus.
Lisage piimatooteid (jogurt, koor, piim), et tasakaalustada kuumust. Sega sisse veidi suhkrut või mett, et tasakaalustada vürtsikust. Lisage rohkem peamisi koostisosi (nt puljong, tomatid või kartulid), et lahjendada vürtsi.
Kuigi me rakendame ettevaatusabinõusid, töödeldakse meie vürtse rajatistes, kus võidakse töödelda pähkleid, seemneid ja gluteeni sisaldavaid koostisosi. Palun vaadake üksikasju üksikute toodete etikettidel.
